Ohlédnutí za říjnem 2018


Dnes už je 12. listopadu a já se cítím provinile, že se na blogu opravdu dlouho neobjevil žádný nový článek.
Celý říjen i začátek listopadu byly pro mě hodně hektické. Začala škola, nakupila se hora práce a také spousta srazů a akcí. Nevěděla jsem kde mi hlava stojí a abych byla upřímná, start podzimu pro mě nebyl moc příjemným obdobím, i přestože podzim zbožňuju. Když ale koukám na fotky, které se mi za tu dobu nashromáždily, zažila jsem i spoustu skvělých chvil. A protože nechci ani ve své hlavě, ani tady na blogu nechávat převážit to negativní nad pozitivním, podělím se s vámi hlavně o ty pěkné zážitky. Jdeme na to!


Škola, vstávání na přednášky, úkoly a projekty. Za ty čtyři měsíce volna jsem si na tohle hodně odvykla. Jeden pražský den střídá další a mě začalo chybět cestování a prázdninová volnost. Tak jsme na pár dní zmizeli do Krkonoš, ale o tom zase někdy jindy.



Letos jsme se na Signal fest pěkně vykašlali. Byli jsme se podívat jen na Náměstí Míru a i tady mi ty davy lidí stačily. Nějak nebyla nálada na stání front a chození po Praze s dalším tisícem lidí. Třeba si to užiju příští rok.


Co jsem si asi užila z celého měsíce nejvíc, byly srazy se ségrou. Od malička jsme bydlely v jednom pokoji a když jsem se odstěhovala bylo to najednou trochu zvláštní, nevídat jí každý den. Tak si to teď vynahrazujeme kafíčky a dobrým jídlem. Poprvé jsem ji vzala do Café Louvre na jejich vyhlášené lívance a určitě to nebylo naposledy!

Co myslíte, jsme si podobné?


Zašly jsme i na sobotní trhy na Náplavce a ochutnaly snad celou nabídku raw kuliček, které mě opravdu dostaly. Kokosová a cizrnková jsou mí favorité.



Grébovka je můj nejmilejší pražský park. Vždy, když nevíme coby, jdeme se projít právě sem. Máme to relativně blízko a je to taková oáza klidu a pohody. Teď když se stromy barví do palety oranžové, červené, hnědé a žluté, je tu opravdu krásně.




S kamarádkou Markét jsme zavítaly do Wine Food Market. Byla jsem tu poprvé, a i přestože to tu je trochu dražší, moc se mi tu líbilo. Strašně ráda v Praze objevuji nová místa, kavárny a restaurace.




Dobré jídlo a dobrá společnost vždy spraví náladu. Protože jsme si teď ale spravovali náladu docela často, chci všechny ty dobroty kompenzovat pohybem. Při sportu nebo cvičení si navíc strašně odpočinu. V tu chvíli totiž nemyslím na školu, práci, ani žádné jiné trable. Fitko je skvělá terapie.

Před a po... :D



Jaký byl váš říjen? Užíváte si podzim?
Napište mi :)

Komentáře

  1. Souhlasím, říjen byl náročný a hektický měsíc, ale je ( a nakonec i úspěšně řekla bych) za námi! PS. ségra je sakra jako dvojče!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že (pro nás obě) bude listopad mnohem lepší! ;) Hehe, no když myslíš :D

      Vymazat
  2. Jéé, moc hezký článek:)! Teď už komentuju tvůj druhej, tak snad mě nebudeš mít za blázna:D.
    Líbí se mi tvoje shrnutí měsíce, možná ho taky budu někdy dělat. Jak jsem psala ve svém článku, mám pocit, že nikoho moje "pocity, nálady, zážitky" nezajímají. Vidím ale, že mě zajímají ty tvoje, tak se možná osmělím a budu se víc nořit do svého života:)!
    A moc pěkný fotky:)! Budu se těšit na ohlídnutí za listopadem:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a ještě taková malá rada. Jukni se na druhou větu o Signal festivalu, máš tam asi chybku:).

      Vymazat
    2. Za blázna? Vůbec ne, naopak mi to udělalo velkou radost, děkuju. :) Těší mě, že se ti má ohlédnutí líbí. Pro mě to je hlavně skvělý způsob, jak si po čase připomenout, co všechno jsem zažila. Určitě se na tvé shrnutí ráda podívám, až nějaké vydáš ;)

      Za upozornění děkuju, hned jsem to opravila. :)

      Vymazat
    3. Tak to jsem ráda:D.

      Máš pravdu. Čas plyne hrozně rychle a takhle si to člověk může připomenout i po letech. To mě nenapadlo.

      Vymazat

Okomentovat

Každý váš komentář mě moc potěší, díky!