Jak jsem fotila svatbu T & M


Každý, kdo mě zná, moc dobře ví, co je mým největším koníčkem.
I z blogu je asi jasně patrné, že focení je prostě moje radost. Fotím už opravdu dlouho, ale až do letošního roku jsem moc nepřemýšlela nad tím, že bych tuhle zálibu proměnila v něco víc. Vždy jsem fotila především pro sebe, hlavně přírodu a zážitky z cestování. Když jsem psala pro studentský portál Karlovky, doplňovala jsem své články fotkami a díky kamarádce se jich pár objevilo i na webových stránkách časopisu Reflex. Sem tam jsem nafotila nějakou akci jako Studentský Majáles, společenské plesy nebo koncert. Všechno tohle jsem si opravdu užila, stále jsem to ale brala víc jako koníček než práci. Nyní se mi naskytla příležitost zafotit si na svatbě Terky a Martina. A já si uvědomila, že se fotografování chci věnovat mnohem víc než doteď. Jakmile jsem tomu vykročila naproti, začaly se rýsovat další příležitosti.

O těch ale zase někdy příště. Dnes bych vás prostřednictvím fotek chtěla vzít do Rezortu Svět, kde se mezi kapkami deště jednoho odpoledne Terka a Martin vzali. 



















Svatba to byla nádherná, plná upřímné radosti a lásky. Doufám, že fotky mluví sami za sebe a nepotřebují velký komentář. Já bych jen ráda poděkovala, že jsem této krásné události mohla být součástí.

Komentáře

  1. Fotky jsou krásné, čisté. A svatba vypadá dokonale. Ať se novomanželům daří! :) Vždycky je to super, když si člověk může vydělat pomocí koníčku :) Já ale vím, že bych třeba nemohla mít kavárnu, kam bych pekla. Pak by pro mě pečení byla povinnost a ne radost :D :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Některé fotky se ti moc povedly! :) Je skvělé, že máš možnost vytvořit si z koníčku něco, co ti bude vydělávat. Focení je i mým koníčkem.

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky máš opravdu nádherné, jde z nich skvělá atmosféra a myslím, že pro novomanžele budou určitě neskutečnou vzpomínkou na jejich den D. Jde vidět, že jsi opravdu člověk na svém místě :D

    OdpovědětVymazat
  4. Máš nádherné fotky, opravdu vám to s foťákem sedne :) Věřím, že do budoucna budeš mít možnost fotit více a více různých akcí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nevěsta měla nádherné šaty! Ale vážně nádherné .. i ten věneček k tomu ♥ no boží fotky, určitě to musela být krásná svatba :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každý váš komentář mě moc potěší, díky!