Za chorvatským sluncem III - Makarska & Osejava


Koukám z okna na nadýchané šedé mraky, vedle ruky se mi kouří z hrnku s kávou, po které voní celý byt. Stahuji si rukávy svetru, je chladno. Léto se chýlí ke konci.
Když se za posledními čtyřmi měsíci ohlédnu zpět (ano, léto mi začalo už v červnu, sláva vysokoškolskému životu), bylo to to nejlepší léto, jaké jsem mohla zažít. Hlavně protože jsem strávila většinu času s těmi, které mám nejraději.

Dovolená s rodinkou v Chorvatsku patří mezi mé nejlepší prázdninové zážitky. Tím, že s nimi už dva roky nebydlím, vážím si o to více času, kdy jsme spolu. Práci, starosti a povinnosti jsme všichni nechali v Praze a naplno si užili koupání v tyrkysovém moři, potápění, vylehávání na sluníčku, výlety po nádherném okolí, spoustu zmrzliny a hlavně pohody.
Byla to prostě paráda.

Tady jsou poslední fotky města Makarska a přírodního parku Osejava, který nám vyrazil dech.

















Komentáře

  1. Anonymní27/9/18

    Chorvatsko je naše srdcovka. Možná proto, že tam jezdíme už od dětství. Je tam opravdu moc krásně. Podívejte se třeba sem: https://www.nev-dama.cz/leto/chorvatsko. Je jasné, že se všude dají najít pěkná místa, každopádně se na Makarskou budeme stále vracet rádi.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každý váš komentář mě moc potěší, díky!