Ohlédnutí za zářím 2018


Ohlédnutí za zářím je ohlédnutí za mým nejoblíbenějším měsícem.I když to tak venku moc nevypadalo, já už měla podzimní náladu.
Byt se nám začal zaplňovat svíčkami a vytáhla jsem z hlubin své skříně svetry a šály. Hlavně tedy protože, i když je za okny sluníčko a 26 stupňů u nás doma trochu mrzne a zatím stále nefunguje topení. Tak tu občas sedím ve čtyřech vrstvách oblečení s šálou a čepicí. A ne, nepřeháním.



V září jsem také oslavila narozeniny. Vlastně jsem prožila celý narozeninový týden. V den narozenin jsem od Dana dostala krásné tulipány, toulali jsem se uličkami Prahy a nakonec jsme několik hodin prokecali nad lahví vína. O víkendu jsme slavili s rodinkou na chatě. Grilovali jsme, hrálo se na kytaru a zpívalo, vyrazili jsme do lesa a byla to perfektní pohoda.




Další část oslav proběhla ve Stejkárně. Sem mě Dan vzal na oficiální narozeninovou večeři. Nevím, jestli jsem někdy jedla něco lepšího, než místní steak s grilovanou zeleninou a hříbkovou omáčkou. To bylo prostě nebe.

Na závěr týdne jsme s kamarádkami vyrazily do pizzerie. Bylo až neuvěřitelné, že se nám všem povedlo sejít dohromady. Byla jsem opravdu dojatá, když mi číšník přinesl dortík s ohnivou fontánou a holky začaly zpívat. Myslela jsem, že se prostě sejdeme, nacpeme a pokecáme, ale tímhle mě holky dostaly. Pak jsme zašly ještě na pár drinků. Cosmopolitan je moje narozeninová klasika.



Ještě na konci září to vypadalo, že léto neskončí a tak jsme se snažili trávit každou volnou chvíli venku, když to povinnosti dovolily. Vyšehrad a Grébovka jsou pro kratší odpolední procházky ideální.



Také jsem poprvé zavítala do krásného coworkingového místa Impact hub. Úplně mě tu pohltila atmosféra soustředěnosti, kreativity a tvorby. Ze školení jsem odcházela s úsměvem od ucha k uchu a namotivovaná jako snad nikdy.


S koncem září mi skončily i čtyřměsíční prázdniny. Přišla škola, vstávání a více povinností. Tento školní rok je mým posledním rokem na bakalářském studiu. Ať už budu pokračovat dál nebo ne, vše se příští rok kompletně změní. Nevím, jestli se spíš bojím nebo těším, každopádně si ale hodlám tenhle školní rok pořádně užít. :)

Komentáře