Odpoledne v kavárně - Coffeeholic.prague


Slyšeli jste už o kavárně Coffeeholic.prague? Že ne? Chyba.
Coffeeholic je vietnamská kavárna schovaná v Onříčkově ulici kousek od náměstí Jiřího z Poděbrad. Vinohrady jsou prostě domovem krásných kaváren a Coffeeholic patří mezi ně. Dřevěná podlaha, cihlové zdi velká okna s výklenkem, ve kterém můžete sedět a usrkávat kafe a koukat na život venku.

Coffeeholic.prague
Ondříčkova 2284/20 
Vinohrady, 130 00

Otevírací doba:
pondělí - neděle 8.00 - 20.00

Trochu mi to tu připomíná kavárnu Cafefin, je tu ale oproti Cafefinu jedna obrovská výhoda, není tu přecpáno k prasknutí. Naopak panoval tu krásný klid jednoho všedního rána. V rohu seděl postarší pár, který si nad kouskem dortu potichu špital. Barista se na nás usmíval od uchu k uchu a lákal nás na nové menu. Atmosféra panující v Coffeeholic vás hodí do pohody.



Kromě dobrého kafe si tu můžete dát i něco dobrého k jídlu. V nabídce nechybí  (dnes už v kavárnách snad povinný) avotoast, vajíčka, zajímavé saláty a další dobroty. Coffeholic je skvělé místo na pokec s kamarádkou ale určitě i na práci. Umím si představit dlouhé odpoledne s deštěm za oknem, které bych tu strávila psaním bakalářky. Jestli se chcete někde na chvíli zastavit a oddechnout si od uspěchaného města, je Coffeholic.prague tím správným místem.






Komentáře

  1. Ty joo.. tuhle kavarnu mam uz dlouho na ,, must visit,, a jeste jsem to nezvladla.. po precteni me to laka zase o moc vic.. :)) snad uz mi to vyjde. Mohla bys me tam vzit na pristi rande :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to si piš, pěkných kaváren není nikdy dost :)

      Vymazat
  2. Jeee, tak to je super, tam se musím někdy vydat. Kavárny jsou děsně populární a tak je pro mě nepředstavitelný, že tam budu v tom řevu psát.
    Díky za tip, někdy se tam vydám:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady byl opravdu krásný klid :) tak dej vědět, jak se tam líbilo tobě, až tam někdy zavítáš. :)

      Vymazat

Okomentovat

Každý váš komentář mě moc potěší, díky!