Vánoce nadvakrát



Rozsvícený stromeček, vůně jehličí a svařeného vína, zářivá světélka a svíčky, vánoční písničky a čas strávený s těmi nejbližšími.


Letos, stejně jako loni jsem měla Vánoce hned dvoje. Na Štědrý den jsme já i Dan každý u svých rodičů a společné Vánoce si děláme až 25. prosince.

Není vůbec špatné mít dva stromečky, dvě slavnostní večeře a dvoje rozbalování dárečků. Mám ale takový (velký) sen. Jednou bych si přála oslavit Vánoce pěkně všichni společně. Představuji si dřevěnou chatu na horách, plápolající oheň v krbu, sníh za okny, obří stůl plný dobrot a obě naše rodiny pod jednou střechou. Určitě by to bylo šílené, ale doufám, že se nám to v budoucnu podaří zrealizovat. :D
















Komentáře

  1. To je krásný sen, takhle nějak (chata v horách, krb, spousta dobrot) si já představuju ideální oslavu Silvestra. Tak ať se ti ty společné Vánoce brzy splní :) A stromeček máte krásný, nepřeplácaný, z fotek sálá sváteční atmosféra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No uvidíme, jestli se k tomu někdy dopracujeme a taky jak to dopadne. :D Silvestr v horské chatě by byl také určitě krásný. :) Děkuji za pochvalu, nepřeplácanost stromečku je hlavní zásluha přítele, já bych tam možná něco přidala. :D

      Vymazat
  2. Máš (měla jsi) krásnej balící papír! A flatlay fotka s kafčem vypadá suprově:D. A převazování provázkem se mi začíná líbit víc a víc, hodí se to ke všemu a je to přírodní, žádný plast.

    Jinak já stejný plán nemám, protože by to nedopadlo dobře:D. Ale spíš se těším, až oslavíme Vánoce i s přítelem. Zatím jsme s rodinami a dárky si pak jen předáme :). Ale to nevadí, to se snad někdy změní:D. Hah.

    Moc ti děkuju za krásný komentář pod článkem, vážím si ho:)! Přeju krásný rok 2019♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) letošní Vánoce jsem vyplácala celé klubko provázku :D obdarovaní z toho takovou radost nemají, protože se do dárků nemohou snadno dostat.
      Držím palce, ať co nejdříve můžete s přítelem slavit Vánoce také spolu. :)

      Vymazat

Okomentovat

Každý váš komentář mě moc potěší, díky!