Produktové focení aneb na jedno odpoledne modelkou


Jak může být z celého blogu patrné, většinu času trávím za hledáčkem foťáku.
Opravdu fotím hodně, i když ne vždy se dopracuju k tomu se s vámi o výsledek podělit. V poslední době se toho dělo nějak moc a na blog nezbývalo tolik času, kolik bych si přála. O to víc jsem ale byla aktivní na svém instagramovém účtu. Kdyby vás zajímaly střípky z mých běžných, trochu rozlítaných dní, budu moc ráda, když se takhle virtuálně propojíme. :)

Už tomu bude tak rok, co vždy někde prohlásím, že si už opravdu chci udělat své fotografické portfolio. Od řečí už konečně přecházím k činům a na portfoliu pracuju. Dávám dohromady fotky, které už mám a zároveň jsem navázala hned několik fotografických spoluprací, díky kterým vzniká spousta nového materiálu. Dnes bych vám chtěla napsat o spolupráci, díky které mám krásný kousek na produktové fotky, a zároveň jsem si i vyzkoušela postavit se na druhou stranu foťáku.







Nejsem fashion ani lifestyle blogerka, která by byla zvyklá nechat se fotit běžně. Většinu fotek, na kterých mě můžete vidět fotí Dan ve stylu „cvak cvak, hotovo, jdeme dál“. Když mě ale oslovila společnost Bertoo, zda bych měla zájem o spolupráci a já si zamilovala tyhle krásné hodinky, řekla jsem si, že by stálo za to odprezentovat je ve větším stylu.

Musím říct, že tohle je první spolupráce, kterou jsem v rámci blogu přijala a mám z ní opravdu radost. Bertoo.cz je e-shop plný originálních kousků oblečení i doplňků. Mně hned padlo oko na hodinky. Hodinky totiž nosím hrozně ráda, ale kromě jedněch, které jsem dostala od Dana jako dárek, mám jen několik nefunkčních (ne příliš chytrá koupě z nejmenovaného levného e-shopu). Z Bertoo mi hodinky přišly do pár dnů, krásně zabalené, a ještě s milým vzkazem od paní majitelky. Je opravdu poznat, když svůj business někdo dělá srdcem, a proto vám tu Bertoo mohu jen doporučit.









Mám štěstí, že mám ve svém okolí úžasné a talentované lidi, se kterými je jedna radost něco tvořit. S kamarádkou Radkou jsme si u focení užily spoustu legrace. Foukal silný vítr, neustále jsem měla vlasy v obličeji a zároveň bylo nesnesitelné horko. Z výsledku focení jsem ale nadšená a vy byste měli jít na Instagram, najít si @radkamich a začít Ráďu sledovat, protože její fotky z cest jsou prostě nádhera.



Komentáře

  1. krásné fotky :) kéž bych dokázala taky fotit tak, aby můj blog nevázl na článcích v konceptu, které nemůžu zveřejnit, protože k nim nemám ilustrační fotku ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii :) Já zase mívám opačný problém - mám spoustu fotek, které bych ráda sdílela, ale nevím, co bych k nim napsala smysluplného, aby to nebyl jen článek plný fotek. :D

      Vymazat

Okomentovat

Každý váš komentář mě moc potěší, díky!