Přírodní mýdla - focení pro Antonínovu mýdlotéku


Vždy jsem si myslela, že nejraději fotím přírodu.
Bylo to asi tím, že jsem s sebou foťák brala především na výlety, túry po horách a objevování nových míst. Potom jsem se ale přichomýtla k redaktorské práci a fotila především různé akce. To mě bavilo moc. Fotografie z cest, krajina nebo detaily ale stále byly moji oblíbenci a plnily stránky blogu. Proto vlastně Moody time vznikl. Bylo mi líto, že spousta fotek, které udělám nemá žádné další využití a jen leží v počítači. A tak začala růst má láska k blogování.

V poslední době jsem se mnohem více ponořila do produktové fotografie. Hlavně v době sociální izolace a karantény, kdy dokumentování akcí nepřicházelo moc v úvahu, se fotografování produktů ukázalo jako dobrá volba. A tak se z našeho vršovického bytečku stal na nějakou dobu ateliér. Máme to tu docela malé, a tak jsem si musela poradit s tím, kde a jak produkty fotit. Chytala jsem nejlepší světlo, aranžovala bílé pozadí a vztekala se, když mi do improvizovaného fotostudia začalo svítit sluníčko. Vše se ale dá zvládnout a ve výsledku to byla vážně zábava.



A co že jsem to tentokrát fotila? Propojila jsem se s Aničkou, která stojí za značkou Antonínova mýdlotéka. Anička vyrábí přírodní kosmetiku, kterou brzy budete moci najít na webu www.antoninovamydloteka.cz. Já jsem si její mýdla, peeling a citronovou svíčku zamilovala, provoněly nám totiž celý byt hned po otevření balíčku.






Celé focení jsem si moc užila. Jako dekorace jsem použila sušenou levanduli a rozmarýn od mamky ze zahrady, listy kapradí a uschlé listy rostliny, které jsem si objednala během karantény a teprve se učím, jak moc vody potřebují. Bylo to tak trochu "co dům dal", ale myslím, že to dopadlo dobře, co říkáte? Líbí se vám fotky? Určitě sledujte @antoninovamydloteka na Instagramu. Fotky ode mě tam budou přibývat a zároveň se dozvíte z jakých látek jsou produkty vyrobené, k čemu jsou užitečné a jak celý proces výroby probíhá. 

A kdybyste náhodou potřebovali fotky pro váš projekt, ozvěte se mi na e-mail luciekrejzlova@gmail.com. Ráda se pustím do něčeho dalšího! 

Komentáře

  1. Moc pěkné produktové fotky! Chápu, že ti podobné focení musí dělat radost, zvlášť když jde o kvalitní produkty tvořené ručně a s láskou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem moc ráda, že se ti fotky líbí. :) Ano, to jsi přesně vystihla! :)

      Vymazat
  2. Nejšikovnější produktový fotograf 💕. Jsi fakt šikovná Luci. Určitě by bylo super, kdybys udělala článek, jak na to a co používáš a co by sis ráda pořídila (pro inspiraci jsem vždy...pro:D). Možná nemáš ještě tolik zakázek za sebou, ale máš talent a píli, a to je to, co se počítá!

    Verča ze Ztracena v Praze | 9 KOSMETICKÝCH NOVINEK, KTERÉ JSEM POŘÍDILA V DM | KOSMETIKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Veru! Za chválu i za tip na článek. :)

      Vymazat
  3. Neviem či je to krásou fotografie, alebo produktu, ale mydielka vyzerajú celkom " na zjedenie" :D :D Pekná práca. Používaš denné svetlo, alebo aj nasvieťuješ ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to bys měla cítit, jak nádherně voní. :D Určitě můžu jen doporučit. Používala jsem jen denní světlo hned u okna. :)

      Vymazat
  4. To je krása! Hneď by som si nejaké objednala ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každý váš komentář mě moc potěší, díky!