Oblíbené drobnosti za březen 2021

 V hlavním menu blogu se objevila nová kategorie „Rady & Tipy”. Až do teď ji blog neměl, když jsem ale koukala na několik posledních článků, uvědomila jsem si, že by se opravdu hodila. Najdete v ní třeba můj poslední článek o tom, jak se učím italsky, článek Jak na stanování plný mých dlouholetých zkušeností nebo seznam tipů na zvládnutí zkouškového.


Ráda s vámi sdílím své zážitky, myšlenky i běžné dny. Fotek z výletů a cestování za poslední rok moc přibýt nemohlo, a tak se články přirozeně více stočily k obsahu z každodenního života. Doufám, že vás i tak mé psaní stále baví, a že vám třeba mé rady a tipy poradí, nebo ukáží něco nového. Co pro vás mám nachystané za poslední měsíc? Pojďme na to.

Skleněná lahev Equa

Tuhle skleněnou krásku teď najdete stát na mém pracovním stole neustále. Mám ji z webu Econea.cz a jsem s z ní nadšená. Mám doma několik lahví, které jsou BPA free, což znamená, že plast, ze kterého jsou vyrobené neobsahuje sloučeninu bisfenol-A. Bisfenol-A je pro tělo toxický a z běžných plastových lahví nebo jiného plastového nádobí se do potravin a vody může uvolňovat (stejně jako další látky např. ftaláty). Balenou vodu si téměř nekupuju, raději piju kohoutkovou z vlastní lahve. Vody za den vypiju opravdu hodně, a tak se hodí mít na stole větší láhev, kterou si nemusím doplňovat tak často. 




Vůně domova

O Yankee a Woodwick svíčkách jste už možná slyšeli a je k tomu dobrý důvod. Vydží hořet mnoehm déle než běžné svíčky, za krátkou chvíli vám provoní celý domov a výběr vůní je neuvěřitelný. Woodvick svíčky se navíc pyšní dřevěným knotem, který při hoření praská. Já mám doma vůni Evening onyx a je úžasná. Yankee svíčky jsem dostala hned dvě jako dárek. Bílou Snow in love a černou Black coconut a povím vám, že je stačí mít na stole i nezapálené a ta vůně si vás hned získá.


Nejoblíbenější parfém

Když už jsme u těch vůní, Quelques Notes d'amour od Yves Rocher je parfém, kterého se už nevzdám. Dostala jsem ho jako dárek od přítele a už mám druhé balení. A těch komplimetů, co na něj dostávám!



Rimmel laky na nehty

Laky od Rimmelu mám snad ve všech nude odstínech od nejsvětlejších béžových přes růžové a kávové až po hnědé a šedé. Mezi ostatními značkami podle mě vynikají výdrží i pigmentací. U některých stačí i jedna vrstva, většinou ale nanáším dvě. Mé nejoblíbenější odstíny jsou Caramel Cupcake, Caramel Candy, Taupe Throwback a v létě hodně nosím i bílý lak White Hot Love. Nákup doporučuji v drogerii DM, přijde mi, že je tam mívají za lepší cenu než v jiných obchodech.


Pro krásnější úsměv

Na závěr tu mám bělící zubní pastu z e-shopu Nazuby.cz, na kterém najdete opravdu všechno, co byste k dentální hygieně mohli potřebovat. Nebudu lhát, pasta mě zaujala hlavně hezkým designem, ale po přečtení pár hodnocení jsem byla přesvědčená, že ji určitě chci vyzkoušet. Není totiž lehké najít bělící zubní pastu, která by opravdu měla nějaké výsledky. 





Zaujal vás některý z tipů? Narazili jste za poslední dobu na nějaký produkt, který se zařadil mezi vaše oblíbence? Sem s vašimi tipy! :)



Komentáře

  1. Moc hezký článek a krásné fotky! Lahev mám stejnou a je boží <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, mám radost, že se ti článek líbí. Souhlasím, také jsem s lahví moc spokojená. :)

      Vymazat
  2. Lahev od Equa nám také, s motivem gingko, je skvělá, moc ráda z ní piju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lahev s motivem gingko vypadá taky krásně. :)

      Vymazat
  3. Jee to je tak moc krásný článek, moc hezky hlavně nafocené fotografie to se článek čte hned líp ♥ Jinak svíčka je super myslím, že tato značka prostě nikdy nezklame. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš prenádherné fotky. Vážne krásne. Mne sa moc páči tá sviečka. Od YC som ešte nemala nič a už by sa to patrilo zmeniť a sviečok nie je nikdy dosť :D
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju za chválu. :) A naprostý souhlas, svíček není nikdy dost! :D

      Vymazat
  5. Za skleněná lahev je opravdu nádherná :)
    Jinak mám podobné barvy laků, ale úplně jiné značky.
    I nádherné fotky, ta se svíčkou mě úplně namotivovala si nějakou zapálit :D
    Jinak já nevím, jestli jsem za poslední dobu narazila na nějaký produkt, který by byl mým oblíbencem, většinou jsem měla dobrou zkušenost se vším, co jsem používala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Také mám jednu láhev od Econei :) a jsem s ní moc spokojená (ta moje i celkem dlouho udržela teplý čaj, takže v zimě paráda!). A ty svíčky... ach je, to je závislost. Krásně fotíš.

    OdpovědětVymazat
  7. Vůbec se nedivím, že máš v oblíbencích svíčku od Yankee - ty nikdy nezklamou! :) Líbí se mi i ta lahev, má nádherný design. :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ta lahev vypadá skvěle. :)

    PS: Máš krásné fotky!

    Ela
    Me In Many Ways

    OdpovědětVymazat
  9. Opět to máš krásně nafoceno! ❤
    Jinak Yankee Candle a Woodwick svíčky opravdu nádherně provoní prostor. A ta skleněná láhev je opravdu moc hezká! 😊

    OdpovědětVymazat
  10. Určitě si zajdu do Yves Rocher očuchat ten parfém. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každý váš komentář mě moc potěší, díky!