Obklopit se inspirací

Špičkami prstů poťukávám do klávesnice, aniž by se na monitoru objevilo jediné písmenko. Jako by mé ruce nejprve potřebovaly malé rozehřátí, než začnou doopravdy psát.


Lucie Krejzlová photo - Poster Store

Chvíli si představuji, že místo tlačítek klávesnice tisknu klávesy klavíru. Namísto slov dávám život tónům, které se přelévají do pomalé melodie. Zaposlouchám se. Hudba nevychází z mé klávesnice ale z gramofonu stojícího v rohu pokoje.

Otočím se na židli a rozhlížím se po obývací části bytu. Vždy, když se uprostřed práce zaseknu, potřebuji vymyslet vhodná slova, přijít s novým nápadem nebo řešením, hledám inspiraci kolem sebe. Prostor, ve kterém tvořím, vymýšlím, pracuju a žiju je pro mě ohromně důležitý. Potřebuji se v něm cítit dobře. Proto se obklopuji věcmi, které pro mě něco znamenají, něco symbolizují nebo ve mně něco vyvolávají. Chci, aby prostor, který kolem sebe vytvářím, něco předával. Probouzel kreativitu. A proto ho také často měním.

Zatím bydlíme v malém bytečku 2+kk, o kterém se můžete víc dočíst v článku Stěhování na Vánoce? Skvělý nápad! I když se už nějakou chvíli poohlížíme po něčem větším, stále mám ráda to útulno, které jsme tu dokázali vykouzlit. Knihovna plná oblíbených knížek, gramofon s deskami, pokojovky, kterým se překvapivě docela daří, nástěnka s fotkami, poličky s dalšími knihami, svíčkami a obrazy.

V článku Minimalismus domov nevytvoří jsem zmiňovala obchod Poster Store, ze kterého pochází krásné obrazy na stěnu, které dotváří náš domov. Se začátkem nového roku jsem se rozhodla je obměnit a dá tak domovu zase trochu jinou atmosféru.

Lucie Krejzlová - photography - Plakáty Poster Store

Lucie Krejzlová - photography - Plakáty Poster Store

Poster Store má nabídku plakátů opravdu širokou. Najdete tu nádherné obrazy přírody, měst, zvířat, umělecké fotografie, plakáty s citáty, abstraktní motivy a mnoho dalšího. Můžete si poskládat svůj výběr tak, aby vystihoval právě vás. Já jsem hledala především v kategoriích vintage a abstrakce.

Pokud budete mít pocit, že si nemůžete ze široké nabídky Poster Store vybrat, mrkněte do záložky Zeď inspirace. Najdete tu tipy na to, jak kombinovat jednotlivé motivy mezi sebou, jak různé velikosti obrazů vypadají na stěně a jaké barvy rámů k sobě ladí. 


Poskládejte si svůj vlastní výběr plakátů, které vás budou inspirovat a podněcovat vaši kreativitu.

Tentokrát pro vás mám slevu 45% s kódem MOODY45. Kód je platný od 25. 1. do 8. 2. 2022.
Sleva platí na všechny plakáty kromě Kategorie umělců a nekombinuje se s jinými slevami.


Musím říct, že díky Poster Store se ještě více těším na to, až najdeme náš příští byt a budu se moci pustit do dekorování nového a většího prostoru. Je úžasné, jak detaily jako plakáty na stěně, rostliny a výběr materiálů dekorací dokážou vytvořit z jednoho místa nekonečno různých kombinací.

 Co vy a váš domov? Máte také potřebu neustále něco měnit jako já? :) 


Lucie Krejzlová - photography - Plakáty Poster Store

Lucie Krejzlová - photography - Plakáty Poster Store

Lucie Krejzlová - photography - Plakáty Poster Store

Lucie Krejzlová - photography - Plakáty Poster Store

Lucie Krejzlová - photography - Plakáty Poster Store

Lucie Krejzlová - photography - Plakáty Poster Store




 

 

 

Komentáře

  1. Moc krásný text a i ty plakáty. Přesně můj styl. To víno tolik ne, ale textíky a jednoduchost mě i tak baví :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Jsem ráda, že se ti můj výběr líbí. :)

      Vymazat
  2. Uf Posterstone to teda rozjel ty spolupráce, koukám, že plakáty jsou teď na každém třetím blogu. :D Ale chápu, jsou pěkné, kdybych měla nějaký stabilnější byt, ve kterém vím, že zůstane déle jak pár měsíců, začala bych taky zútulňovat. My aktuálně bydlíme provizorně a ještě to tak nějakou dobu s pár stěhováními bude, takže bohužel není na tyhle serepetičky a úpravy moc prostor. :( Ale pevně věřím, že za ten rok už bude! :D Snad :D Obrázek Fuck it je top. Přímo pro mě. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem plakáty viděla u více blogerek a je zajímavé vidět, jak má opravdu každý úplně jiný vkus. Z výběru na Poster Store jde opravdu poskládat nespočet kombinací plakátů. :) Držím palce ať stěhování jdou hladce, já se toho sama děsím, není to má nejoblíbenější činnost. :D

      Vymazat
  3. Wow, tak to je nádhera, moc se mi líbí, jak jsi obrazy zakomponovala do prostředí :) Úplně si říkám, že bych to takto chtěla i u sebe doma :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Poster store znám už z více blogů, ale zatím jsem tam nenakupovala. My máme doma obrazy květin, které fotila moje mamka, takže nebyla třeba nikdy nic takového řešit a kupovat a u sebe v pokoji nemám na stěnách moc volného místa. Ale kdybych chtěla někdy nějaké nové obrazy, vím kam se podívat jako první :D Moc pěkný styl, jednoduchý, líbivý. Dobře jsi vybrala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) mít doma vystavené něco z vlastní tvorby nebo tvorby někoho blízkého je skvělé. Až budeme mít větší byt tak také plánuji vytisknout a zarámovat některé moje vlastní fotky. Zatím jsem se k tomu ale neodhodlala. :D

      Vymazat
  5. Jee, to je skvělý příspěvek. Teď zrovna čtu knihu s názvem Kraď jako umělec od Austina Kleona, super knížka, fakt doporučuju!
    Díky článek!
    https://zpapirunablog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, už jsem o této knize slyšela a docela mě zaujala. Asi se po ní také poohlédnu. :)

      Vymazat
  6. How stylishly looks at your posters in the interior! I am delighted!

    wdresscode.blogspot.ru

    OdpovědětVymazat
  7. Krása, krása ♡ Plakáty se k tobě úplně hodí a fotky vznikly skvělé.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každý váš komentář mě moc potěší, díky!